Verblijven

Helaas is locatie Bronovo niet langer open, lees meer hier

Faciliteiten

  • 4 verblijfskamers;
  • 24 uur per dag een kraamverzorgende tot je beschikking en uiteraard roomservice;
  • Partner of logé mag gratis blijven slapen;
  • Iedere kamer beschikt over een flatscreen TV, koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast;
  • Gratis draadloos Internet en gratis lenen van onze iPads;
  • Eigen badkamer;
  • Altijd (gratis) beschuit met muisjes op je kamer;
  • Gebruik van ontbijt en lunch tegen een kleine vergoeding;
  • Magnetron in de Geboortekliniek keuken voor eigen maaltijden.

Bezoek

Tijdens je verblijf in de Geboortekliniek is kraambezoek van harte welkom! Onze kraamverzorgenden zullen jou en je bezoek heerlijk verwennen. We hanteren geen bezoektijden, wel vragen we om rekening te houden met de rust voor moeder en baby.

Borstvoeding tijdens de kraamtijd

Wil je graag borstvoeding geven? Al onze kraamverzorgenden zijn gespecialiseerd in borstvoeding. Vanaf het moment dat je bevallen bent, helpen we jou om van de voeding een succes te maken! De kraamverzorgende kan je 24 uur per dag helpen met het aanleggen van je baby. Indien nodig kunnen we contact opnemen met de lactatiekundige.

De Geboortekliniek vindt goede voorlichting tijdens de zwangerschap en ook na de kraamtijd belangrijk. Daarom organiseren we, in samenwerking met Kraamzorg Wereld Wonder, borstvoedingsinformatie ochtenden. Tijdens deze bijeenkomst krijg je alle ins & outs van onze borstvoedingsdeskundige om jou goed voor te bereiden op de komende voedingsperiode. De bijeenkomst is gratis voor onze ingeschreven cliënten.

Duur van je verblijf

Je mag je gehele kraamtijd bij ons verblijven. Hoeveel dagen je verblijft beslis je op het moment zelf. Sommige vrouwen willen na 1 dagje rust terug naar huis, anderen vinden het fijn om de gehele kraamtijd door te brengen bij ons.

De meeste zorgverzekeraars zien een verblijf in de Geboortekliniek als kraamzorg thuis, je hebt recht op 8 tot 10 dagen kraamzorg. Meer lezen over de kosten van het verblijf.

Kraamzorg Wereld Wonder Je kunt er dus voor kiezen om de Geboortekliniek te combineren met de kraamzorg thuis! Kraamzorg Wereld Wonder zorgt graag voor kraamzorg bij jou thuis. Indien mogelijk kan de kraamverzorgende uit de Geboortekliniek met jou mee naar huis. Bij inschrijving bij Kraamzorg Wereld Wonder ontvang je een tof welkomstcadeau!