Binnenkijken

De Geboortekliniek vindt goede voorlichting tijdens de zwangerschap en ook na de kraamtijd belangrijk. Daarom organiseren we diverse voorlichtingsavonden en cursussen.

Alles over borstvoeding

Geboortekliniek Den Haag en Kraamzorg Wereld Wonder verzorgen om de week een borstvoedings-voorlichtingsmiddag. Tijdens deze cursus zal een borstvoedingsdeskundige jou voorbereiden op de komende borstvoedingsperiode. Klik hier voor meer informatie.

Kijkje op de afdeling

Je kunt dagelijks vanaf 13.00 uur bellen om te kijken of het voor dezelfde dag mogelijk is om een kijkje te komen nemen. Tijdens de rondleiding over de afdeling kun je een indruk krijgen van de kamers en sfeer. Een rondleiding is afhankelijk van de drukte, vandaar dat we het nooit van te voren kunnen inplannen.

Informatieavond bevallen in het MCH Westeinde

De voorlichtingsavonden over bevallen in het MCH Westeinde worden een aantal keer per jaar georganiseerd door een gynaecoloog, het verpleegkundig team en de Geboortekliniek. De avond is van 19.30 uur tot ongeveer 21.00 uur. Je krijgt dan informatie over de bevalling, je verblijf op de verloskamers en er is een rondleiding op de afdeling en de Geboortekliniek.
Aan deze avonden zijn voor geen kosten verbonden.

Meer informatie en data.

Informatieavond bevallen in het Bronovo

Iedere maand organiseert het Bronovo een informatieavond over bevallen in het bronovo. Meer informatie informatieavond bevallen Bronovo.