Producten bevalling kraamtijd

De Geboortekliniek Den Haag staat 24-uur per dag voor je klaar voor de verkoop en/of verhuur van producten ter ondersteunig van de zwangerschap en kraamtijd. Naast een ruim assortiment aan borstvoedingsondersteuningsmiddelen kun je bij ons ook terecht voor het huren van weegschalen en bedklossen.

Bedklossen en weegschalen

Bij ons kun je terecht voor het huren van bedklossen, weegschaal en andere benodigdheden. Ook is het mogelijk om via het formulier van Medipoint de benodigdheden te bestellen. Download het formulier en stuur deze op, Medipoint bezorgt het gratis bij je thuis.

Kosten weegschaal:  € 2,50 per dag, €16,- per week, € 60,- per maand (borg is € 50,-)
Voor meer informatie kunt je ons bellen op 070 305 1870.

Borstvoedingsproducten

Wij hebben een breed assortiment met prijzenlijst van borstvoedingsproducten die wij veelal verkopen/verhuren. Mocht je iets willen wat niet op onze website vermeld staat, dan kunnen wij dat bestellen en is dat meestal binnen 2 werkdagen in huis. Ons assortiment is ook te vinden op onze webshop.

Webshop Ellia

Elliashop.com is een webshop die mede door de Geboortekliniek is opgezet. Op deze webshop vind je door ons geselecteerde producten en diensten die aansluiten op de wensen van de cliënten, die kiezen voor de Geboortekliniek. Via deze webshop vind je natuurlijke verzorgingsproducten, baby- en peuterkleding, zwangerschapskleding, accessoires en borstvoedingshulpmiddelen.

GeboorteTENS

GeboorteTENS® kan jou helpen op een prettigere manier te bevallen. De GeboorteTENS® is een apparaatje dat de weeënpijn voor, tijdens en na de bevalling verlicht. Meer informatie over de GeboorteTENS®.

Aromatherapie en massage

Aromatherapie of een ontspannende massage kan jou helpen om op een prettige manier te bevallen. Een massage is ook heerlijk tijdens je verlof of na je bevalling.