Echo’s & pretecho’s

Een echo geeft jou een kijkje in de belevingswereld van jouw baby in je buik. Tijdens je zwangerschap krijg je medische echo’s, maar is er ook ruimte voor pretecho’s in 2D en 3D/4D.

Pretecho’s

De medische echo’s lopen vaak via jou verloskundige of gynaecoloog. Pretecho’s zijn vrij om in te plannen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om tussen de termijnecho en de 20-weken echo een extra 2D echo in te plannen. Uit nieuwsgierigheid, gerustheid of om jou kleintje live aan familie en vrienden te laten zien. Vanaf 24 á 26 weken is een 3D echo ook mogelijk. Na 30 weken zwangerschap wordt een 3D pretecho lastig aangezien je kindje dan te groot wordt.

Locaties 

De echo’s worden gemaakt door de verloskundigen van het Verloskundig Centrum Haaglanden. Natuurlijk is iedereen welkom! De echo’s kunnen op drie locaties gemaakt worden.

  • Den Haag, Lijnbaan 32 (in het HMC Westeinde ziekenhuis)
  • Voorburg, Kon. Julianaplein 21A
  • Den Haag, Boomsluiterskade 299

Tijden en inplannen

De drie locaties hebben geen vaste dagen of tijden. De echo’s kunnen overdag, in de avond en het weekend ingepland worden. Dit is per week verschillend. Wil je graag een echo inplannen? Bel ons op 070 305 18 70 of mail naar administratie@wereldwonder.nl.

Goed om te weten: De geslachtsbepaling echo kan op dit moment alleen op de dinsdagochtend worden ingepland.

Benieuwd hoe een 3D pretecho eruit ziet? Bekijk dit mooie 3D echo filmpje. 

Tarieven