Borstvoeding producten

De Geboortekliniek Den Haag staat 24-uur per dag voor je klaar voor de verkoop en/of verhuur van de borstvoedingsondersteunigsmiddelen. Hieronder vind je ons assortiment die wij verkopen/verhuren. Mocht je iets willen wat niet hieronder is te vinden, dan kunnen wij dat bestellen en is dat meestal binnen 2 werkdagen in huis.

De borstvoedingsperiode is een fantastische ervaring voor moeder en baby. Wij ondersteunen en begeleiden je graag in deze belangrijke tijd.

Verkoop

Wij hebben een groot assortiment aan borstvoeding ondersteuningsproducten, zoals borstkolven, losse onderdelen, bewaar producten, verzorgingsproducten bij ongemakken en handige lingerie en kleding tijdens het voeden.

 

Let op! Tijdens de feestdagen (25 en 26 december en 1 januari) kunnen de borstkolven wel worden gehuurd, maar niet worden teruggebracht. Excuses voor het ongemak.

24 uur per dag / 7 dagen per week kun je bij ons een borstkolf huren. We hebben twee soorten borstkolven voor de verhuur. We hebben borstkolven van de merken Medela en Ardo. Graag vooraf even bellen om te reserveren: 070 305 1878.

Prijslijst Huur Borstkolf MEDELA

Borg Huur per dag Huur per week Huur per maand
€65,- €2,50 €16,- €65,-

Let op! Naast de verhuur is het vanwege hygiëne noodzakelijk om een afkolfset erbij te kopen. Een enkele afkolfset kost €27,50 en een dubbele afkolfset kost €37,50

Prijslijst Huur Borstkolf ARDO

Borg Huur per dag Huur per week Huur per maand
€55,- €2,00 €14,- €55,-

Ardo borstkolf huren

Let op! Naast de verhuur is het vanwege hygiëne noodzakelijk om een afkolfset erbij te kopen. Een enkele afkolfset kost €17,50 en een dubbele afkolfset kost €34,50

Weegschaal

Tijdens de kraamtijd weegt de kraamverzorgster elke dag jouw baby. Zeker als je borstvoeding geeft maar ook met flesvoeding is het fijn om op de hoogte te blijven van het gewicht van jouw kleintje. Je kunt bij ons binnen wandelen en gratis je baby wegen of huur een weegschaal voor thuis.

Locaties om je baby te wegen: Centrum Den Haag, Lijnbaan 32 (13e verdieping ‘Geboortekliniek Den Haag’) 

Prijslijst Huur Baby Weegschaal

Borg Huur per dag Huur per week Huur per maand
€50,- €3,- €15,- €60,-

 

Voor betalingen kan er 24 uur per dag gebruik gemaakt worden van een pinbetaling. Bij contante betalingen kan alleen tijdens kantooruren geld gewisseld worden, buiten kantooruren moet er gepast worden afgerekend.
Voor het huren van artikelen dient er een identiteitsbewijs te worden meegenomen.