Verblijven

Na de bevalling kun je in een huiselijke en rustige omgeving bijkomen en genieten van je baby. Je partner, een ouder kindje of een andere logé zijn van harte welkom en kunnen gratis overnachten bij jou op je kamer. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar met persoonlijke hulp van professionele kraamverzorgenden.

Faciliteiten

  • 11 ruime verblijfskamers.
  • 24 uur per dag een kraamverzorgende tot je beschikking en uiteraard roomservice.
  • Partner of logé mag gratis blijven slapen.
  • Iedere kamer beschikt over een flatscreen TV, koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast.
  • Gratis draadloos Internet en gratis lenen van onze iPads.
  • Eigen badkamer.
  • Ontvangstruimte voor visite.
  • Altijd (gratis) beschuit met muisjes in huis.
  • Uitgebreid menu om uit te kiezen tegen een kleine vergoeding.
  • Magnetron op de gang voor eigen maaltijden

Bezoek

Tijdens je verblijf in de Geboortekliniek is kraambezoek van harte welkom! Onze kraamverzorgenden zullen jou en je bezoek heerlijk verwennen. We hanteren geen bezoektijden, wel vragen we om rekening te houden met de rust voor moeder en baby.

Couveusesuites

Wanneer je baby medische zorg nodig heeft en wordt opgenomen op de kinderafdeling kun je bij ons verblijven, zodat jullie dicht bij elkaar zijn. Ben je zelf gezond en heb je geen intensieve nazorg nodig, dan kun je zelfs verblijven in onze ‘couveusesuites’ op de kinderafdeling. Dit gebeurt altijd in overleg met de kinderarts. Lees meer over onze couveusesuites.

Borstvoeding tijdens de kraamtijd

Wil je graag borstvoeding geven? Al onze kraamverzorgenden zijn gespecialiseerd in borstvoeding. Vanaf het moment dat je bevallen bent, helpen we jou om van de voeding een succes te maken! De kraamverzorgende kan je 24 uur per dag helpen met het aanleggen van je baby. Indien nodig kunnen we contact opnemen met de lactatiekundige.

De Geboortekliniek vindt goede voorlichting tijdens de zwangerschap en ook na de kraamtijd belangrijk. Daarom organiseren we borstvoeding informatie avonden. Tijdens deze bijeenkomst krijg je alle ins & outs van onze borstvoedingsdeskundige om jou goed voor te bereiden op de komende voedingsperiode. De bijeenkomst is gratis voor onze ingeschreven cliënten. 

Duur van je verblijf

Je mag je gehele kraamtijd bij ons verblijven. Hoeveel dagen je verblijft beslis je op het moment zelf. Sommige vrouwen willen na 1 dagje rust terug naar huis, anderen vinden het fijn om de gehele kraamtijd door te brengen bij ons.

De meeste zorgverzekeraars zien een verblijf in de Geboortekliniek als kraamzorg thuis, je hebt recht op 8 tot 10 dagen kraamzorg. Meer lezen over de kosten van het verblijf.